CECED Magyarország Egyesülés

 
Facebook
Körforgó Morgó Rajzpályázat: nyeremények

 

Izgalmas nyeremények a Drávától a tengerig! Körforgó Morgó körforgásos világa - puzzle-rajzpályázat.

A CECED Magyarország ismét rajzpályázatot hirdetett gyerekeknek. Ezúttal a nyertes alkotásból 99 darabos puzzle-t készítünk! A részletes pályázati felhívás ide kattintva olvasható.

mesét itt találod, olvasd el figyelmesen! Jobban meg fogod érteni belőle, hogy miről is szól a körforgásos gazdaság! (A mese egyébként a Forgó Morgó a tengeren című mesekönyv történetének folytatása, de önállóan is olvasható természetesen. Ha érdekel a mesekönyv, akkor így szerezheted be!)

Kérhetsz a felnőttektől is segítséget, ők itt találnak ehhez segédanyagokat! De az alkotást egyedül készítsd el!

A lényeg, hogy komplexen mutasd be a körforgásos gazdaság szereplőit és a szereplők feladatait a rajzon! Olyan példákat is rajzolhatsz, amelyek a mesében nem szerepelnek, de szerinted jó példák a körforgásos gazdaság ábrázolására. Körforgó Morgó mindenképpen szerepeljen az alkotáson, de szöveget ne írj, csak rajzolj!

Nevezési határidő: 2016. december 11.

A zsűri döntése alapján – a nevezők számának függvényében – a legjobb 10-25 alkotás jut be a döntőbe. A döntőbe jutott alkotásokból kiállítást készít a CECED Magyarország, valamint megjeleníti őket a hírlevelében és a Forgó Morgó rajzpályázat Facebook oldalán.

Ismét izgalmas a nyeremények sora a Drávától a tengerig, amely még egyre gazdagodik!

A győztes díja, hogy az ő rajza jelenik meg a puzzle-n - továbbá egy egyhetes horvátországi tengerparti családi nyaralás Forgó Morgóval a Hotel Prišćapac Resort &Apartments felajánlásából! Az üdülő Dalmátország egyik legszebb részén, Korculán található, a kis öböl igazi búvárparadicsom, ahol a gyerekek is megismerkedhetnek a tenger izgalmas élővilágával.

  

A nyereményt felajánló  hotellel szomszédos híres fürdőkomplexumba juthat el másik nyertesünk.  A harkányi Dráva Hotel egy családi (2 felnőtt és 2 gyerek részére szóló) 2 éjszakás, félpanziós, wellness üdülést ajánlott fel!

   

 

Hazánk egyik legszebb hegyi táján kirándulhat, bringázhat családjával harmadik nyertesünk, aki a mátraszentlászlói Kétkerék Vendégház által felajánlott üdülést nyeri.

  

A  győztes iskolai közösség díja idén is egy értékes és hasznos készülék lesz, a Samsung felajánlásából egy 40"-os Samsung Smart okostévét vihet haza a legjobb csapat! 

 

Érdemes tehát készülni, rajzolni!

A pályázási időszak alatt a további támogatók által felajánlott díjakról a havi hírlevélben és awww.facebook.com/ForgoMorgoRajzpalyazat oldalon tájékozódhattok.

A pályázat kiírója a változtatás jogát fenntartja! 

EREDMÉNYHIRDETÉS: 2017. JANUÁR 1-ÉN A FACEBOOK-ON!!!