Hírek

Ezen az oldalon megtalálhatja a CECED Magyarország Egyesülés aktuális és korábbi híreit.

Amennyiben nemzetközi szervezetünk, a CECED hírei érdeklik, kérjük, látogasson el a http://www.ceced.eu/site-ceced/media-resources.html oldalra. Az itt található tartalmakkal kapcsolatban is fordulhat hozzánk bizalommal kérdésével, kérésével!

120 éves a Szent Margit kórház

2017. október 26.
A CECED Magyarország Egyesülés 2016-ban jelentkezett a kórház "Fogadj örökbe egy helyiséget!" felhívására, és lecserélte az intézmény 14 legrégebbi hűtőgépét új, energiatakarékos készülékekre. Idén, a kórház 120 éves évfordulója alkalmából egy kiállítást mutattak be, melynek megnyitójára szervezetünk, mint örökbe fogadó támogató is meghívást kapott. Az ünnepségen Mészáros Fanni cégvezető vett részt, aki a kiállítás megtekintését követően érdeklődött, hogy a hűtők rendben működnek-e. Badacsonyi Szabolcs főigazgató úr megerősítette, hogy minden hűtő kifogástalanul üzemel, és nagy hasznára van a kórháznak.

A szerelőprogram bemutatása Brüsszelben

2017. október 24.
Október 24-25-én került sor Brüsszelben a CECED őszi találkozójára. A nemzeti egyesületek bizottságának ülésén Mészáros Fanni cégvezető bemutatta a kollégáknak a hazai szerelőprogram eddigi fejleményeit. Hangsúlyozta, hogy Magyarországon a szerelőhiány egyre égetőbb probléma, és a hazai gyártók teljes mértékben elkötelezettek amellett, hogy egy új, modern szemléletű háztartásigép-szerelő képzést és életpálya modellt hozzanak létre a kihívások kezelésére. 

Körforgó Morgó a CECED új honlapján!

2017. szeptember 28.
A körforgásos gazdaság megteremtését támogató új honlapot indított a CECED, a háztartásigép-gyártók európai szövetsége.

Felújított mosógépek rászorulóknak

2017. szeptember 21.
Bár az idei Otthon Melege Program keretében meghirdetett Háztartási Nagygépek Cseréje Alprogramban (HGCS 2017) is jelentős, akár 45.000 Ft összegű támogatás is kapható egyes háztartási nagygépek cseréjéhez, tudjuk, hogy vannak olyan családok, akik még ilyen nagymértékű támogatás esetén sem tudják régi, energiafaló készülékeiket lecserélni, mert nem tudják az önrészt kifizetni.

Egyre kevesebb a szerelő…

2017. szeptember 04.
Talán már Önök is tapasztalták, hogy ha elromlik egy háztartási gép, nem egyszerű szerelőt hívni a javításhoz. Sokszor csak hosszú várakozási idő után érkezik meg a segítség, s ez sok kellemetlenséggel jár.

Oldalak