Hírek

Ezen az oldalon megtalálhatja a CECED Magyarország Egyesülés aktuális és korábbi híreit.

Amennyiben nemzetközi szervezetünk, a CECED hírei érdeklik, kérjük, látogasson el a http://www.ceced.eu/site-ceced/media-resources.html oldalra. Az itt található tartalmakkal kapcsolatban is fordulhat hozzánk bizalommal kérdésével, kérésével!

Új irodában a CECED Magyarország!

2018. január 05.
2018. január 5-től új helyen található a CECED Magyarország irodája. A D18 kávézó, könyvesbolt és irodaház lesz ezután a székhelyünk, melynek címe 1066 Budapest, Dessewffy u. 18-20. 

Ünnepi kívánságok

2017. december 20.
Ezúton kívánunk minden kedves Olvasónknak áldott, békés Karácsonyt, és kellemes pihenést a téli szünetre! Kívánjuk továbbá, hogy a karácsonyi ajándékként vásárolt háztartási gépek, szórakoztató elektronikai berendezések takarékos üzemeléssel és hosszú élettartammal könnyítsék és színesítsék a mindennapjainkat. De ne feledjük, ezért egy picit nekünk is tennünk kell: fogadják hát meg tanácsiankat, melyeket a honlapunk Jó tanácsok otthonra menüpont alatt a Használat és Karbantartás alpontokban gyűjtöttünk össze Önöknek.

Vásárlási őrület

2017. november 23.
Egyre népszerűbbé válik Európában, így hazánkban is a Black Friday, azaz Fekete Péntek nevű vásárlási akció, amikor az üzletek - mind a boltok, mind a webshopok - hatalmas leárazásokkal csábítják a vásárlókat. Ez a november utolsó péntekjére eső új szokás egyúttal a karácsonyi vásárlási szezon kezdetét is jelzi, kétségtelen tehát, hogy az év leglázasabb vásárlási időszakába lépünk. 

Előadás az Nemzeti Klímavédelmi Hatóság szakmai fórumán

2017. november 23.
2017. november 23-án Budapesten került megrendezésre a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság országos tájékoztató rendezvénysorozatának soron következő konferenciája. A rendezvényen Mészáros Fanni, a CECED Magyarország Egyesülés cégvezetője Mérlegen a hűtőközegek címmel tartott előadást. 

120 éves a Szent Margit kórház

2017. október 26.
A CECED Magyarország Egyesülés 2016-ban jelentkezett a kórház "Fogadj örökbe egy helyiséget!" felhívására, és lecserélte az intézmény 14 legrégebbi hűtőgépét új, energiatakarékos készülékekre. Idén, a kórház 120 éves évfordulója alkalmából egy kiállítást mutattak be, melynek megnyitójára szervezetünk, mint örökbe fogadó támogató is meghívást kapott. Az ünnepségen Mészáros Fanni cégvezető vett részt, aki a kiállítás megtekintését követően érdeklődött, hogy a hűtők rendben működnek-e. Badacsonyi Szabolcs főigazgató úr megerősítette, hogy minden hűtő kifogástalanul üzemel, és nagy hasznára van a kórháznak.

Oldalak