Mielőtt kidobná

Tisztelt Olvasó!

A CECED Magyarország Egyesülés ezt az „e-hulladék” című aloldalt azért állította össze, hogy Ön minden, az elektronikai készülékekhez kapcsolódó hulladékgazdálkodási információt egy helyen megtaláljon.

A fenti menüben található témák közül választhat. Ha az információk, tájékoztatók elolvasása után kérdése marad, kérdése merül fel, vagy a tájékoztatáshoz észrevételt szeretne fűzni, írjon nekünk bátran, válaszolni fogunk Önnek!

Email cím: info@cecedhu.hu. A „tárgy”-hoz kérjük, írja be, hogy CECEDHU-honlap: kérdés, észrevétel.

Hasznos időtöltést kívánunk!

A CECED Magyarország csapata

 

Gyártói információ!
A http://www.cecedhu.hu/hu  Szakmai területek/E-hulladékok honlap a CECED Magyarország Egyesülés szellemi terméke. Az elektromos és elektronikus berendezésekkel kapcsolatos hulladékgazdálkodási tevékenységekről szóló 197/2014 (VIII.1.) kormányrendelet 7.§ (4) bekezdés c) pontja alapján a http://www.cecedhu.hu/hu Szakmai területek/E-hulladékok weboldalt kizárólag a CECED Magyarország Egyesülés tagjai, illetve azok használhatják fel jogszabályi kötelezettség teljesítéseként, akik a CECED Magyarország Egyesülés erre vonatkozó írásbeli engedélyével rendelkeznek.
Amennyiben az Ön/Önök cége az elektromos és elektronikus berendezésekkel kapcsolatos hulladékgazdálkodási tevékenységekről szóló 197/2014 (VIII.1.) kormányrendelet 7.§ (4) bekezdés c) pontja alapján a http://www.cecedhu.hu/hu Szakmai területek/E-hulladékok weboldalt gyártói tájékoztatásként használni szeretné, kérését az info@cecedhu.hu email címen jelezze, és felvesszük Önnel a kapcsolatot.
 

 

Ezen oldal megfelel a 197/2014 (VIII.1.) számú, az elektromos és elektronikus berendezésekkel kapcsolatos hulladékgazdálkodási tevékenységekről szóló kormányrendelet 7.§ g) pontjában foglalt tájékoztatási kötelezettség teljesítésének.