Vezető tisztségviselőink

Szervezetünk vezetését az igazgató látja el, akit a tagok képviselőiből egy vagy két évente rotációs alapon a taggyűlés választ. 2018. március 14-e óta Belényesi Zsolt, az Electrolux Lehel Kft. kereskedelmi igazgatója tölti be a tisztséget. 

Az egyesülés operatív irányításáért a szervezet egyetlen munkavállalója, a cégvezető felelős. 2005. január 1-jétől, a CECED Magyarország Egyesülés alapításától kezdve ezt a tisztséget Mészáros Fanni tölti be.

Vezető tisztségviselőink szabadidejükben sem mindig szabadulhatnak a háztartási gépek világától.

Fanni több évtizedes tenisz versenyzői múlttal a háta mögött – mondhatjuk, hogy – a sport világából csöppent a gépek világába. A tenisz mellett szívesen járja az erdőket, mezőket, akár biciklivel, akár gyalog.

Még a tenger mélyére is lemerészkedik, ha különleges kikapcsolódásra vágyik. No persze még itt sem kerülheti el a végzete: a tenger csodálatos élőlényei és az elsüllyedt hajóroncsok mellett időnként egy-egy mosógép-ronccsal is szembe találja magát. Még szerencse, hogy mindig nála van kedvenc fényképezőgépe, hogy megörökíthessen minden fontos pillanatot, és elmagyarázhassa a lelkes búvárpalántáknak, hogy bizony-bizony az elektronikai hulladéknak nem a tenger mélyén van a helye!