Vezető tisztségviselőink

Szervezetünk vezetését az igazgató látja el, akit a tagok képviselőiből egy vagy két évente rotációs alapon a taggyűlés választ. 2015. augusztus 1. óta Gerzsei Attila, a Samsung Electronics Magyar Zrt. Smart & Premium Megoldások üzletágának vezetője tölti be a tisztséget.

Az egyesülés operatív irányításáért a szervezet egyetlen munkavállalója, a cégvezető felelős. 2005. január 1-jétől, a CECED Magyarország Egyesülés alapításától kezdve ezt a tisztséget Mészáros Fanni tölti be.

Vezető tisztségviselőink szabadidejükben sem mindig szabadulhatnak a háztartási gépek világától.

Attila például igazi gurman. Nagyon szeret utazni, és távoli tájak konyháját és jellegzetes életeit-italait megismerni, de ő maga is szívesen sürgölődik a konyhában.

És nemcsak a konyhában… Ugyanis különleges érzéke van a lakberendezéshez is, így a háztartási gépek modern világát szívesen ötvözi akár Art Deco vagy Bauhaus stílusú bútorokkal és egyéb kiegészítőkkel az általa berendezett lakásokban, apartmanokban. Az eredmény gyakran eklektikus, de – nekünk elhihetik – fantasztikus! Garantáltan „Smart&Premium”!

Fanni több évtizedes tenisz versenyzői múlttal a háta mögött – mondhatjuk, hogy – a sport világából csöppent a gépek világába. A tenisz mellett szívesen járja az erdőket, mezőket, akár biciklivel, akár gyalog.

Még a tenger mélyére is lemerészkedik, ha különleges kikapcsolódásra vágyik. No persze még itt sem kerülheti el a végzete: a tenger csodálatos élőlényei és az elsüllyedt hajóroncsok mellett időnként egy-egy mosógép-ronccsal is szembe találja magát. Még szerencse, hogy mindig nála van kedvenc fényképezőgépe, hogy megörökíthessen minden fontos pillanatot, és elmagyarázhassa a lelkes búvárpalántáknak, hogy bizony-bizony az elektronikai hulladéknak nem a tenger mélyén van a helye!