News

Forgó Morgó YouTube csatorna pályázat!

2018. február 10.
Kedves Fiatalok!

Látogatás a Mechatronikai Szakgimnáziumban

2018. február 06.
Február 6-án a CECED Magyarország szerelőképzési munkacsoportja látogatást tett a Mechatronikai Szakgimnáziumban, ahol megtekintették a készülő tanműhelyet. 

A háztartási gépek körforgása

2018. február 05.
A közelmúltban bemutatott új CECED tanulmányból megismerhetjük a háztartási gépek anyagösszetételi körforgását. A színes illusztrációkkal és adatokkal ellátott tanulmányt a CECED a Uninted Nations Universityvel (UNU-VIE-SCYCLE) közösen készítette el.

Új irodában a CECED Magyarország!

2018. január 05.
2018. január 5-től új helyen található a CECED Magyarország irodája. A D18 kávézó, könyvesbolt és irodaház lesz ezután a székhelyünk, melynek címe 1066 Budapest, Dessewffy u. 18-20. 

Ünnepi kívánságok

2017. december 20.
Ezúton kívánunk minden kedves Olvasónknak áldott, békés Karácsonyt, és kellemes pihenést a téli szünetre! Kívánjuk továbbá, hogy a karácsonyi ajándékként vásárolt háztartási gépek, szórakoztató elektronikai berendezések takarékos üzemeléssel és hosszú élettartammal könnyítsék és színesítsék a mindennapjainkat. De ne feledjük, ezért egy picit nekünk is tennünk kell: fogadják hát meg tanácsiankat, melyeket a honlapunk Jó tanácsok otthonra menüpont alatt a Használat és Karbantartás alpontokban gyűjtöttünk össze Önöknek.

Oldalak