A professzionális fogfehérítés előnyei

Sokan nem is tudják, hogy a professzionális fogfehérítés könnyen elvégezhető dentálhigiénus szakembernél is, nem kell heteket várni egy fogászati rendelőben emiatt. A kezelés segít a szennyeződések feloldásában és az elszíneződések eltávolításában is, hogy jobban érezd magad, hogy szabadon mosolyogj és hogy ne kelljen takargatnod a szádat egy önfeledt nevetés közben sem. A kíméletes és professzionális fogfehérítés bármikor elvégezhető, és bármikor felújítható illetve megismételhető! Ha úgy látod reggelente a tükörben, hogy fogaid mattulni kezdtek és sárga színűek, csak egyszerűen kérj egy új időpontot és jelentezz be a fájdalommentes fogfehérítésre.

A professzionális fogfehérítésnek számtalan előnye van – nézzünk meg ezekből most 9-et

1. Eltávolítja az elszíneződéseket

A fogak elszíneződése bekövetkezhet a korral vagy bizonyos életmódbeli (cigaretta, szivar stb..) és táplálkozási szokások (kávé, tea stb.) miatt. A fogfehérítés eltávolítja a mély elszíneződéseket, így a kezelést követően sokkal magabiztosan abban fogsz mosolyogni is.

2. A foltok eltávolítása

A foltok keletkezhetnek az esetlegesen elfogyasztott ételek vagy a helytelen fogmosási és fogselyemhasználati szokások miatt. A Dental Salonban alkalmazott fogfehérítő megoldásokat kifejezetten arra tervezték, hogy ezeket a foltokat halványítsák vagy akár teljesen feloldják, hogy azok többé ne legyenek zavaróak. Természetesen teljesen fájdalommentesen az egész eljárás!

3. Javítja az önbecsülését

A sárgás és tompának tűnő mosoly zavarhatja az önbizalmadat. Ha professzionálisan fehéríted a fogaid, jobban fogod magad érezni a bőrödben és sokkal magabiztosan is leszel. Össze sem hasonlítható egy otthoni fogfehérítéssel a végeredményt tekintve. Az otthoni fogfehérítési eljárások ill. eszközök sem azt a fehérséget nem képesek hozni mint amit a rendelői fogfehérítés, sem pedig időben nem biztosítanak olyan hosszantartó eredményeket.

4. Mosolyogjon gyakrabban

A fehérebb, ragyogóbb és egészségesebbnek tűnő mosoly miatt gyakrabban fogsz mosolyogni. A ragyogóan fehér mosoly nem csak barátságosabbá tesz, hanem az egészség jele is. A környezeted, a munkatársaid, a barátaid biztosan észre fogják venni, hogy a kezelést követően sokkal mosolygósabb és felszabadultabb vagy! A többet mosolygó, barátságosabb, magabiztosabb fellépés pedig nem csak magánéletredre és kapcsolataidra lesz jótékony hatással, hanem a munkahelyeden is akár egy gyorsabb előrelépést, magasabb fizetést jelenthet.

5. Csökkenti a baktériumokat a szájüregben

Sok fogfehérítő terméket úgy terveztek, hogy elpusztítsa a baktériumokat, amelyek hozzájárulhatnak a fogszuvasodáshoz és az ínybetegségekhez. Miközben fogaidat világosítod, a fogaid egészségét is proaktívan kezeled, ha szakemberre bízod a fogaid tisztítását.

6. Rejtsd el a tökéletlenségeket és fiatalosabban fogsz kinézni

Amikor valakinek a fogai tökéletesen fehérek, az emberek kevésbé veszik észre a kisebb tökéletlenségeket, például a repedéseket és a egyéb hibákat, szabálytalanságokat. Ez kiküszöböli az invazívabb kozmetikai munkák szükségességét. A fehér a fogakkal sokkal fiatalosabban és fittebben fogsz kinézni. 🙂

7. Ha egy jelentős eseményre készülsz …

Ha esküvőn vagy osztálytalálkozón vesz részt, a lehető legjobban szeretnél kinézni, ez teljesen egyértelmű. A fogfehérítés segíthet tiszta, ragyogó megjelenést biztosítani, ami javítja az általános megjelenésedet erre a nagy eseményre.

8. Könnyű és fájdalommentes és gyors megoldást jelent

A szakembernél végzett professzionális fogfehérítésnek megvan az az előnye, hogy az otthoni megoldásoknál gyorsabb és jobb eredményt produkál úgy, hogy közben garantáltan nem vágod haza a fogzománcodat és nem teszed tönkre az ínyedet. Arról talán már szólni sem érdemes, hogy nem szükséges éjszakákon át a szádban tartanod valami idegen testet csak azért, hogy szebb legyen a mosolyod. A rendelőben kellemes környezetben, biztonságosan és gyorsan elvégzik neked a fehérítést.

9. Gyors és tartós eredmény

A legtöbb otthon fogfehérítő kezelés mindössze néhány hétig tart, majd a fogaid elkezdenek visszaszürkülni vagy sárgulni. Ezt követően egész évben és újra és újra át kell esned a procedúrán. Ezzel szemben egy profi fogfehérítés hosszú távra szól, mert jóval alaposabb.

Ha olyan helyet keresel Budapesten, ahol egy jó szakember nagy tapasztalattal fogja elvégezni számodra a rendelői professzionális fogfehérítést, akkor ajánlom figyelmedbe Budapesten a Dental Salont és és a Rendelői WHITEsmile Flash fogfehérítés kezelését.

Garantáltan nem fogsz csalódni a végeredményben! Ha kérdésed van az eljárással kapcsolatban, hívd nyugodtan akár telefonon is.

Ajánlott cikkek