Hogyan használjuk okosan az OnlyFans-t?

onlyfans selfie

Az OnlyFans weboldal egy online videó és más médiatartalom megosztására létrejött platform, ahová ingyenesen lehet regisztrálni.

De hogyan is működik pontosan az OnlyFans? Rengetegen nem tudják, de egyáltalán nem úgy, mint az Instagram, vagy a Tiktok, ahol elég csupán egy felhasználónévvel regisztrálni és utána korlátlanul nézhető és élvezhető az összes tartalom. Ezen a platformon fizetni kell ahhoz, hogy hozzájussunk a videókhoz vagy képekhez. Persze, ez alól is vannak kivételek.

Márpedig a kivétel erősíti a szabályt, így az alkotóknak kifejezetten hasznos, ha megosztanak ingyen megtekinthető tartalmakat is, mivel ezáltal nő az esélye annak, hogy a fizetős részekre pénzt költsenek a nézők. Tehát ez lényegében egy ügyes marketingfogás, amellyel mindenki jól jár valamilyen szinten. Hiszen azok a kontentek, amelyek igazán izgalmasak, illetve érdekesek minden bizonnyal továbbra is fizetősek maradnak. Így fontos tisztáznunk, hogy ez a cikk sem arról szól, hogy hogyan lehet prémium OnlyFans videókat ingyenesen megnézni. A SEO szempontokat nézve, esetlegesen találhatunk előnyöket ezen a közösségi média platformon, de inkább a követőkről szó.

Itt nem a rendszer kijátszásáról, megkerüléséről lesz szó. Viszont ha még újonnan csöppentünk bele ebbe a világba, akkor nem is biztos, hogy tisztában vagyunk a működésével. Ebben a cikkben egy legális módról lesz szó, amellyel az olyan videókat is megnézhetjük, amelyek alapjáraton fizetősek lennének.

Egy szó mint száz, lássuk, hogy hogyan lehet hozzájutni ingyenesen a videókhoz az OnlyFans oldalán!

Itt lehet regisztrálni az OnlyFans felületére ingyen!

OnlyFans videók ingyen

Miután regisztráltunk a profilunkat, még hátravan a fizetési módszer megadása, amelynek segítségével megnézhetjük a fizetős tartalmakat is. Mielőtt feliratkozunk egy tartalomgyártóra, az oldal elkéri a fizetési módot. Ha kártyát szeretnénk megadni, akkor csak a Menübe kell mennünk és kiválasztani az „Add Card” opciót.

Így minden alkalommal, amikor fizetésre kerül sor, a rendszer automatikusan levonja majd a számlánkról a szükséges összeget.

Tehát vegyük lépésről lépésre a folyamatot:

  1. Csatlakoztassunk hitelkártyát az érvényes fiókunkhoz.
  2. Hogyha találunk egy alkotót, akinek tetszik a munkássága, akkor kövessük be úgy, hogy a „Follow” gombra kattintunk.
  3. Azzal hogy erre kattintottunk, a bankkártyánkról le lesz vonva az alkotó leírásában szereplő összeg.
  4. De választhatunk egy olyan alkotót is, akinél nem szükséges fizetnünk, hiszen van, aki nem kér pénzt a munkájáért.
  5. Amint az OnlyFans oldal visszaigazolja, hogy bekövettük az adott profilt, a platform elérhetővé teszi számunkra a kívánt tartalmakat.
  6. Azokat a tartalmakat is megnézhetjük, amelyeket az alkotó még régebben tett közzé.
  7. A feliratkozás pedig pontosan egy hónapig tart, bár utána ezt meghosszabbíthatjuk.

Visszakaphatjuk abban az esetben a pénzünket, ha mégsem kaptunk tartalmat?

Ha adományoztunk és a pénzünk cserébe nem kaptunk semmiféle tartalmat, az oldal nem tud a segítségünkre lenni. Az adományok önkéntes alapúak, pontosan ezért nincsen visszatérítés az ilyen esetekben. Viszont a kapcsolatot fel lehet venni a tartalomgyártóval, akit követünk, így ő esetleg visszaadhatja a pénzünket. Ha ez megtörténik, rögtön a felhőkben találhatjuk magunkat.

Itt lehet regisztrálni az OnlyFans felületére ingyen!

Ajánlott cikkek