autóajtó nyitás Budapest
Tech

Budapesten és vidéken sem okoz gondot az autózár nyitása

Bármikor, bárkivel előfordulhat, hogy elveszti az autója kulcsait. Vagy azért, mert ellopják a táskáját, vagy esetleg elhagyja azt, benne irataival, kulcsaival, vagy csak egyszerűen kiesik a kezéből, zsebéből úgy, hogy csak sokkal később veszi észre, és képtelenség már megtalálni.

A pótkulcs mindig jól jön

Egy ilyen esemény soha nem jön jókor, azonban, ha előrelátóak vagyunk, felkészülhetünk rá. A legfontosabb az, hogy legyen egy pótkulcsunk erre az esetre.

Persze a kocsikulcs elvesztésének ebben az esetben sem fogunk örülni, de legalább magunkénak tudhatunk egy tartalék kulcsot, amiért esetleg el tudunk menni, vagy valakit megkérhetünk, hogy hozza el nekünk, és máris kipipálhatjuk a problémát.

Igen ám, de mi a helyzet akkor, ha nincs pótkulcs? Ez már rosszabb eset, nincs más hátra, keresnünk kell valakit, aki nemcsak kinyitja a kocsit, de kulcsot is tud csinálni majd hozzá.

Próbáljuk meg higgadtan, nyugodtan kezelni a helyzetet, ne veszítsük el hidegvérünket, mert van megoldás.

Az autóajtó nyitás Budapest és vidék területén sem gond

Természetesen felmerül a kérdés, hogy mi történik, ha utolér minket ez a rémálom, és kiderül, hogy nem tudunk felébredni belőle, mert nem álmodjuk, valóban megtörtént – nincs kulcs, helyette probléma van, amit valahogy meg kell oldani, nevezetesen az autó kinyitását is, és annak kulcsainak elkészíttetését is.

Az autóajtó nyitás Budapest vagy vidék területén sem jelent problémát egy jó szakembernek. Csak egy telefonunkba kerül, és máris elmondhatjuk, mi a gondunk.

Ne lepődjünk meg, ha először nagyon sok kérdést fogunk kapni, ami természetesen nemcsak arra vonatkozik, hogy hol vagyunk. Az azért fontos, hogy a gépjármű papírjai legyenek nálunk, mert a forgalmi engedélyre mindenképp szükségünk lesz. Ha kulcsot is kell készíteni, akkor további kérdéseket is kapunk, ami a kocsi évjáratával, típusával kapcsolatos.

Ha szerencsénk van, akkor viszonylag rövid idő alatt, már a helyszíni kiszállás során sikerül orvosolni a problémát, és még azt is megúszhatjuk, hogy új zár kerüljön a kocsiba. Ebben az esetben a számla összege sem lesz túl magas, és máris kezünkben tarthatjuk autónk kulcsát is – folytathatjuk utunkat.

Ha kevésbé vagyunk szerencsések, akkor elképzelhető, hogy csak bizonyos alkatrészek kiszerelésével, és azok szervizbe szállításával lehet a kulcsot elkészíteni.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük