Esküvői meghívók

esküvő

Az esküvő – ha nem is a legfontosabb, de mindenképp egy mérföldkő az életünkben. Amikor kimondjuk a boldogító igen életünk párjának, azzal azt is kinyilatkoztatjuk, hogy egy pár vagyunk, és a továbbiakban együtt szeretnénk az úton haladni egymást segítve, támogatva, szeretve. Összekötjük az életünket, és családot alapítunk.

Egy esküvő valóban boldogság, de hogy emlékezetes, szép legyen, elég sok szervezést és költséget igényel. Több dologban kell döntenünk, első körben az a legfontosabb, hogy a résztvevők számában állapodjunk meg, mert ez határozza meg a további lehetőségeket, valamint kihatással lesz a költségekre is.

Kevés ráfordítással

Természetesen mindenki igyekszik a legkisebb ráfordítással kihozni a maximumot.

A szervezés egyik sarkalatos pontja az esküvői meghívó, hiszen ebben tudatjuk a szükséges információkat a nagy napról. Ez lesz az első benyomás arról a vendégek részére, hogy milyen esküvőre számíthatnak. Vannak, akik úgy gondolják, hogy a meghívó mindenképp legyen elegáns és kifinomult, drága. Azonban tudnunk kell, hogy nem feltétlenül kell egy esküvői meghívónak drágának lennie ahhoz, hogy különleges és személyes legyen. Ha valaki olyan olcsó esküvői meghívókat szeretne, ami egyedi, akkor a legjobb, ha azt saját kezűleg készíti el.

Egyediség

Többféle módon készíthetünk esküvői meghívót. Rajzolhatunk, festhetünk, különleges fotót készíthetünk. Azonban ha valakinek nincs kézügyessége, az se keseredjen el. Számítógépen ugyanis tervezhetünk egyet magunknak, amit aztán egyszerűen kinyomtatunk. Ma már nagyon sokféle ingyenes képszerkesztő program áll rendelkezésre, ami segít nekünk ebben a munkában.

Ezek a programok már kész sablonokkal is rendelkeznek, ahonnan inspirálódhatunk, majd megtölthetjük azt személyes elképzelésünkkel. Próbálhathatjuk a képeket, szövegeket, elrendezéseket, betűtípusokat, hogy a végén kiválasszuk a nekünk tetszőt.

Kivitelezés

A sikeres tervezés után már csak a kivitelezés marad. Ha van egy jó minőségű színes nyomtatónk, akkor házilag is előállíthatjuk a megfelelő darabszámban. Amennyiben nincs, akkor biztos, hogy találni fogunk a környékünkön, vagy egy plázában nyomdát, ahol kinyomtatják nekünk a megfelelő papírra, és már csak a kézbesítési feladat marad hátra, amit illik személyesen intézni.

Ajánlott cikkek