Hogyan találhatunk egy jó barbert a szakállunk karbantartásához?

Rendkívül nehéz megbarátkozni azzal a gondolattal, hogy átadjuk a szakállunk karbantartása feletti irányítást egy másik személynek, miután néhány hónapig, vagy akár évekig szenvedtünk a növesztésével.

Abban az esetben viszont, ha komoly terveink vannak az arcszőrzetünkkel, mindenképpen szükség lesz egy szakértőre, aki amellett, hogy kordában tartja a kósza szőrszálakat, tanácsokat is tud adni azzal kapcsolatban, hogy milyen ápoló termékeket érdemes használnunk.

A tökéletes barber megtalálása azonban nehezebb, mint elsőre gondolnánk. Hiába ugyanis a szakképzettség, ha nincsen meg a bizalom, és egymásra hangolódás, akkor az eredmény garantáltan kiábrándító lesz. Főként ezért is döntöttünk úgy, hogy a mai cikkünket ennek a témának szenteljük, és segítségképpen adunk néhány tippet.

Az első lépés a kutatás

Ahhoz, hogy sikeresen ráleljünk a megfelelő barberre, szükség van némi kutatásra, amelynek első lépése, hogy kérjünk ajánlást azoktól a barátainktól, ismerőseinktől vagy munkatársainktól, akik szintén szakállasak.

Ezután érdemes egy kicsit a közösségi médiában is kutakodni, ami valamiért még mindig kiaknázatlan erőforrás. Holott manapság már számtalan olyan platform létezik, ahol a felhasználóktól tippeket kaphatunk – talán többet is, mint elsőre gondolnánk.

Ezután következhet a kapcsolatfelvétel

Miután sikerült összeírni a listát azokról a szakemberekről, akik ígéretesnek találunk, ideje felvenni velük a kapcsolatot. Beszélhetünk velük akár telefonon is, de a legjobb módszer, ha írunk nekik pár sort a stílusunkról, és küldünk nekik egy fényképet az elképzelésünkről, amely többet mond ezer szónál.

Amennyiben a válaszukból azt szűrjük le, hogy képesek átlátni, mit szeretnénk, és még konstruktív javaslatokat is tesznek, akkor biztosak lehetünk abban, hogy jó kezekben vagyunk. Tehát már semmi akadálya annak, hogy időpontot egyeztessünk. De azért a biztonság kedvéért nem árt a helyszínre is magunkkal vinni a képet, és átbeszélni még egyszer az elképzelésünket. Egyébként mi is ezzel a módszerrel akadtunk a Barber World üzletére, amelybe minden egyes alkalommal betérve otthon érezzük magunkat, és amelynek a csapata kizárólag rutinos szakemberekből áll.

Barber World

Budapest, Rákóczi út 9, 1088 Magyarország

+3616110878

Ajánlott cikkek