Tech

A Porsche valódi 992 GT3-as kipufogót használt fel az új fejlesztésű hangprojektorhoz

A hangprojektorok jellemzően elegáns hangszórók, amelyek észrevétlenül helyezkednek el a TV képernyője előtt vagy alatt, de a Porsche luxusautó-márka az új 911 Soundbar 2.0 Pro Dolby Atmos hangsugárzójával teljesen a feje tetejére állítja ezt az ötletet, amelyet lehetetlen figyelmen kívül hagyni. – írja az Energia Rovat blogja.

Ez a hangsugárzó egy tényleges Porsche 992 GT3 kipufogó rendszerből készült. Viszont csalódást okozó, hogy a hang nem áramlik a kipufogó rendszeren keresztül, ahogy azt reméltük.

A 911 Soundbar 2.0 Pro támogatja a 4K audiokompatibilis HDMI-portokat, ha vezetékes hangrendszerre vágyunk, míg a vezeték nélküli beállításokat kedvelők kihasználhatják az AirPlay 2 támogatását és a beépített Google Chromecastot. 

Természetesen ez a legújabb modell támogatja a Dolby Atmos magával ragadó hangját, és tartalmaz egy 2.1.2-es csatornás beállítást, amely megfelelően használható, de a legjobb hangprojektorokhoz viszonyítva messze van attól, hogy a pole pozícióba kerüljön.

Ha szeretnénk megszerezni ezt az egyedülálló hangprojektort potom 8 990,00 € értékben, akkor érdemes gyorsan cselekedni, mivel a Porsche mindössze 500 darabot gyárt belőlük, és amint az előrendelések elfogynak, megszűnik az értékesítés.

Forrás: Energia Rovat

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük