Kultúra

Miért jó parti egy mérleg övbe tartozó férfi?

A mérleg az állatövi naptár hetedik jegye. Ide tartoznak azok a személyek, akik szeptember 22. és október 23. között születtek. A hozzá kapcsolódó bolygó a Vénusz – ezért ősidők óta a szerelem, a lelkes szenvedély és a mulandóság megszemélyesítőjének tartják. Azokat, akiknek ez a bolygó a védőszentje, a földi élvezetek iránti vágy, érzékenység, barátság és magával ragadó érzékiség jellemez. A nők ritkán tudnak ellenállni a mérleg férfiak varázsának.

A horoszkópokban az ebbe az övbe tartozók számára írt előrejelzések sokszor tele vannak új kapcsolatokkal, szerelemmel. Ez nem is csoda, hiszen a mérlegek érzékenyek a szépségre, született diplomaták, lelkiismerettel és hajlíthatatlan győzni akarással szerepelnek minden versengésben. A mérlegek gyakran bíróként, vagy az ügyvédi pályán dolgoznak. A következetesség, a megbízhatóság és az alkotóerő a legjobb tulajdonságuk!

A jegy eleme a levegő. Épp ezért az ebben a jegyben született férfiak rendkívül társaságkedvelőek. Ők úgy tudják, hogyan kell elnyerni mások tetszését, mint senki más. Tökéletesen megtalálják a kiutat a legreménytelenebb helyzetekből is, és ha kell, százegy módot ismernek, hogyan kerüljék azokat. A levegő könnyedséggel ruházta fel a jegy képviselőit, remek képzelőerővel rendelkeznek, és gyorsan tanulnak új dolgokat.

A mérleg energiáját fokozó fém a réz, a kövei pedig a gyémánt, a cirkon, a kvarc, a korall, a holdkő, a zöld jáspis, az opál és a hegyikristály.

Miért érdemes mérleg férfit választani?

Olvass el egy mérleg napi horoszkóp bejegyzést, és azt fogod látni, hogy ezek a férfiak nagyon aktívak, érdeklődők, nyitottak minden újdonságra, csak senki ne okozzon nekik bosszúságot. A nőket azért vonzza az ilyen férfi, mert egy olyan jelöltet látnak benne, aki minden problémát meg tud oldani. Valóban kedves lelkű, aki saját vágyait és előnyeit gyakran háttérbe szorítja.

A mérlegek szenvedélyesen szeretik a szépséget, és képesek megtalálni a hétköznapi dolgokban is. Számukra minden nap tele van ragyogó érzelmekkel és benyomásokkal. A mérlegek természetközeliek, minden bulinál jobban szeretik a békés nyaralást egy horgászbottal vagy gombáskosárral. Társaságban társaságkedvelők, otthon egyszerűek. Van miről és bátran is lehet vele hallgatni, és nagyon sok nő szívből értékeli ezt a tulajdonságot.

Ha a te horoszkópod is új párkapcsolatról ír, akkor érdemes lecsapnod a kínálkozó lehetőségre, hiszen a mérleg férfiak igazán nagy kincsnek számítanak!

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük