SEO szakértő prémium linképítés végez
Tech

Mit kell tudni a prémium linképítésről, ha nem vagyunk szakértők?

Vállalkozásunk online megjelenése hamar betonfalba ütközhet, amikor is felismerjük, hogy sajnos csak a találati lista végén kullogunk és nem jutunk elég látogatóhoz. Ilyenkor sok mindennel próbálkozhatunk magunk is, de nem biztos, hogy eredménnyel fogunk járni. A legjobb, amit tehetünk, ha SEO szakértőhöz fordulunk és rábízzuk az egészet. De miért is bízzunk egy SEO szakértőben?

A SEO a weboldalak megjelenésével egyidős

A Search Engine Optimization szinte a weboldalak megjelenésével egyidős. Az emberek viszonylag hamar felismerték, hogy az internetes megjelenésük, és az, hogy mennyire könnyedén megtalálhatóak, komoly előnyökkel járhat.

Ezt a keresletet elégítik ki a keresőoptimalizálással foglalkozó szakemberek. Az egyik legjelentősebb tevékenység, amivel javíthatják oldalunk fellelhetőségét, az a linképítés.

Ilyenkor más oldalak szövegébe ágyazzák be a mi oldalunk elérhetőségét, így egy kattintással meglátogathatnak bennünk, továbbá az összeköttetés miatt a Google relevánsabb találatnak fog minket tartani. Ez eddig talán még nem is annyira bonyolult, de mint mindent az életben ezt is lehet jól, rosszul és prémium minőségben is végezni. Itt jön képbe a prémium linképítés.

A prémium linképítés a linképítés legjobb változata

A prémium linképítés a linképítés legmagasabb formája. Ilyenkor oldalunk elérhetősége nem csak úgy elszórásra kerül egy-két oldalon, hanem jól meghatározott, prémium oldalakra kerül fel, így az előrelépés hatványozott lesz.

Prémium weboldalnak azok az oldalak számítanak, melyek már több éve üzemelnek és sok látogatóval rendelkeznek. Ezeken az oldalakon a megjelenő tartalom kifogástalan, esztétikailag szépek és felhasználóbarátok, mobiltelefonok kijelzőjére is optimalizálva van megjelenésük és nincsenek teleszórva reklámokkal.

Minél több ilyen oldallal kerülünk összeköttetésbe, a Google keresőmotorja annál értékesebb oldalnak fog bennünket gondolni és annál nagyobb előszeretettel kínál a keresők számára.

A SEO szakértőknek továbbá az is a dolguk, hogy az hozzánk legjobban illő oldalakat megtalálja, ugyanis akkor a legkiemelkedőbb a hatás, ha a két összekötött oldal tevékenységi profilja kapcsolható egymáshoz. Tehát például egy mobiltelefonokat forgalmazó oldal releváns kapcsolatnak számít egy mobiltelefon szervíznek.

Megpróbálkozhatunk mi is javítani az oldalunkat, de biztosabb, ha szakemberhez fordulunk, ugyanis több éves tapasztalattal a hátuk mögött, biztosan gyorsabban, egyszerűbben és hatékonyabban dolgoznak, mintha mi állnánk neki ugyanannak a munkának.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük